Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg
Coronavirus

Åtgärder gällande coronaviruset

mars 12, 2020

Hej alla medlemmar!

Vi på Hela Hälsan vill ta vårt ansvar gällande coronaviruset och uppmanar alla att läsa igenom våra förhållningsregler nedan. Vi har öppet som vanligt men ber er medlemmar att hålla er uppdatterade på vår webbplats, Facebook och mail ifall ändring skulle ske. Med det sagt ber vi er läsa igenom följande punkter nedan.

1.  Vi utökar städningens omfattning och dess frekvens. Vi är extra noga med ytor som är mycket i kontakt med händer så som exempelvis dörrhandtag, kranar m.m.

2.  All personal har uppmanats att stanna hemma vid minsta känsla av symptom av feber, förkylning m.m. Uppmaningen gäller även om man varit ute och rest eller varit i kontakt med någon som varit ute och rest.

3.  Vi vill också uppmana alla Er kunder att försöka hålla avstånd på gymmet, vara noga med att torka av bänkar, redskap m.m. och att handhygien är A & O när det gäller att reducera risken för spridning. Sprayflaskor med antibakteriellt kem/sprit kommer vara utställt runt om på gymmet i cardiosalen samt i gruppträningen. Vi uppmanar också alla medlemmar att inte besöka gymmet vid minsta känsla av symptom av feber, förkylning m.m. Uppmaningen gäller även om man varit ute och rest eller varit i kontakt med någon som varit ute och rest.

4.  Alla som känner osäkerhet erbjuds att pausa sina medlemskap, detta gäller även de medlemskap som vanligtvis ej är frysbart. Kontakta receptionen om Ni vill ha hjälp.

5.  Vi kommer tillfälligt begränsa våra gruppträningsplatser till 20 deltagare. Håll dig löpande uppdaterad för vi kan komma att behöva ställa in pass med kortare varsel än vanligt. 

/ Maria & Stefan