Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg
Personlig träning i grupp

Nya PT-grupper i april

mars 19, 2020

Vill du öka motivationen, få in en rutin, ha rätt teknik och ha roligt tillsammans med andra? En PT-grupp är ett perfekt val för dig som vill träna med individuell coachning av en personlig tränare, men samtidigt träna i grupp. Träningen kommer främst hållas i gruppträningssalen, men kan även delvis vara i gymmet. Uppstart V. 17 och 18.

Anmäl dig innan 12/4 och få 20 % rabatt!

Vad innebär PT-grupper?

PT grupper är ett perfekt val för dig som vill träna mot ett mål med en personlig
tränares hjälp, men samtidigt träna i grupp. Du kommer få individuell coachning under
passet, vilket förbättrar kvalitén på din träning.

Gemenskap, träningsglädje, utmaningar och utveckling är vad du kan förvänta dig av dessa pass! Träningen kommer främst att hållas i gruppträningssalen, men kan även delvis vara i gymmet.

  • Antal träningstillfällen: 6 tillfällen á 60 min (1 gång/veckan)
  • Deltagare: 3-6 personer
  • Tid: Se under respektive grupp/inriktning
  • Personlig tränare: Kristin Johansson
  • Pris: 1200 kr/person för alla tillfällen (vid anmälan innan 12/4: 960 kr)
  • Anmälan eller frågor: Maila till kristin@helahalsan.com (vid anmälan uppge ditt namn, telefonnummer och vilken grupp/dag du vill anmäla dig till)
  • Sista anmälningsdag: 19 april

Inriktningar PT-grupper

Kom igång och träna:

För dig som vill komma igång med din träning, är osäker på teknik eller val av övningar. Vi fokuserar mycket på rätt teknik, kroppsmedvetenhet, styrkeövningar för kroppens stora muskelgrupper samt pulshöjande övningar.

Tid: Måndagar kl 17.25-18.25

Start: 27/4

Styrka och rörlighet:

Funktionell träning som stärker kroppen på många plan. Det kommer att vara varierad träning med syfte att bygga en hållbar kropp och förebygga skador. Vi kommer arbeta med styrkeövningar, både med och utan vikter och öka rörligheten i muskler och leder. 

Tid: Fredagar kl 16.00-17.00

Start: 24/4

OBS! Om ni är ett kompisgäng eller kollegor som vill träna ihop och starta en egen PT-grupper, kontakta Kristin för ett upplägg som passar just er! Du kan även höra av dig om du har önskemål om annan inriktning eller specifikt mål.