Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg
PT Grupp

PT Kick Off dagar 4-6 Oktober!

september 11, 2019

Välkommen till PT kick off dagar, fredag – söndag den 4-6 oktober med våra personliga tränare Jesper & Kristin.

Detta erbjuder vi dig - helt kostnadsfritt - under dessa dagar:

Varför anlita en personlig tränare?

Du får en professionell träningskompis som har all uppmärksamhet på dig och fokuserar på att hjälpa dig att nå dina mål. Du kan bland annat få hjälp med:

Du kan välja att träna enskilt, i grupp eller med en vän/partner.

Kroppsmätning med Tanitavåg

En våg som mäter bland annat din vikt, fettprocent, muskelmassa och din biologiska ålder. Det är en värdefull mätning som ger en bra utgångspunkt för att skräddarsy din träning och se resultat.

Konsultation

Är du nyfiken på att träna med en personlig tränare? Träffa en utav våra personliga tränare under 20 min och få möjlighet att ställa frågor, prata om dina träningsmål och förutsättning och se vilket upplägg som skulle passa dig.

Vad är PT Small group?

Ett perfekt val för dig som vill träna mot ett mål med en personlig tränares hjälp, men samtidigt träna i grupp. Fördelen med att träna i grupp är att man kan peppa varandra, dela med sig och utvecklas tillsammans. Din träning kommer bli både rolig och effektiv!

Du kommer få individuell coachning under passet, vilket förbättrar kvalitén på din träning. Gemenskap, träningsglädje, utmaningar och utveckling är vad du kan förvänta dig av dessa pass!

Träningen kan vara i både gymmet och/eller gruppträningssalen. Gruppen kommer bestå av 4-6 personer.

Hur bokar jag?

För att boka dig på en kostnadsfri konsultation/kroppsmätning eller PT i grupp, kontakta receptionen antingen på plats eller genom telefon/mail. 

Tänk på att det är begränsat med platser så var ute i god tid.