Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg
Personlig träning i grupp

Supererbjudande – Träna med PT i grupp!

oktober 14, 2019

För att introducera våra nya PT-grupper på bästa sätt, kommer vi erbjuda halva priset på våra första grupper som kommer pågå under tre veckor i november och december.

Är du osäker på vad PT small group är och om det passar just dig? Är du nyfiken och vill få hjälp att nå dina mål med träningen?

Nu får du prova tre tillfällen för endast 300 kr! Passa på att anmäla dig så snart som möjligt, då det är max 6 deltagare per grupp. 

Inriktningar PT small group

PT small group är ett perfekt val för dig som vill träna mot ett mål med en personlig tränares hjälp, men samtidigt träna i grupp. Du kommer få individuell coachning under passet, vilket förbättrar kvalitén på din träning.

Gemenskap, träningsglädje, utmaningar och utveckling är vad du kan förvänta dig av dessa pass! Träningen kan vara både i gymmet och gruppträningssalen och nivån anpassas efter grupp och individ.

  • Antal träningstillfällen: 3 gånger á 60 min (1 gång/veckan)
  • Deltagare: 4-6 personer
  • Tid: Se under respektive grupp/inriktning
  • Personlig tränare: Kristin Johansson
  • Senaste anmälningsdag: Fredag 19/11
  • Pris: 300 kr/person för alla tillfällen (ordinarie pris 600 kr)
  • Anmälan eller frågor: Maila till kristin@helahalsan.com (vid anmälan uppge ditt namn, telefonnummer och vilken grupp/dag du vill anmäla dig till)

Inriktningar PT small group

Kom igång och träna:

För dig som vill börja träna efter ett uppehåll, inte har tränat innan eller är osäker på din teknik eller val av övningar. Vi fokuserar mycket på teknik, kroppsmedvetenhet, styrkeövningar för kroppens stora muskelgrupper samt pulshöjande övningar.

Tid: Måndagar 17.25-18.25

Datum: 25/11, 2/12 & 9/12

Styrka och rörlighet:

Funktionell träning som stärker kroppen på många plan. Det kommer att vara varierad träning med syfte att bygga en hållbar kropp, förebygga skador och klara av de krav som vardagen ställer. Vi kommer arbeta med styrkeövningar, både med och utan vikter och öka rörligheten i muskler och leder.

Tid: Fredagar 15.45-16.45 

Datum: 22/11, 29/11 & 6/12

Senior:

För dig som är 60+ och vill träna kvalitativt i en mindre grupp. Fokus på teknik, styrka, rörlighet och balans. Du får personlig hjälp för att träna rätt, förebygga skador och anpassa övningar efter dina förutsättningar. Fysisk aktivitet förebygger många åldersrelaterade sjukdomar och det är aldrig för sent att börja träna!

Tid: Måndagar 15.30-16.30

Datum: 25/11, 2/12 & 9/12

Anmäl dig senast tisdag 19/11!

Obs. Gruppen består av 4-6 deltagare. Vid mindre än 4 anmälda, ställs gruppen in. 

Om ni är ett kompisgäng eller kollegor som vill träna ihop och starta en egen PT small group, kontakta Kristin för ett upplägg som passar just er! Du kan även höra av dig om du har önskemål om annan inriktning eller specifikt mål.