Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg

Välkommen Jonathan, ny personlig tränare!

januari 12, 2023

PT timmar, kurser & paket

Glada nyheter, vi har fått tilskott i vår personalstyrka, och hälsar Jonathan hjärtligt välkommen till Hela Hälsan:

Hej! Jonathan Mathiasson heter jag och är ny tränare här på Hela Hälsan.

Jag vill hjälpa dig att få mer tid och energi till det du tycker är viktigt i livet. Det här gör vi genom att förbättra din fysiska, mentala och sociala hälsa, så att du lättare kan ta hand om det utmaningar som du stöter på i livet.
Jag har hjälpt människor förbättra sin fysiska och mentala hälsa sedan 2013 då jag började arbeta som massör. För att kunna hjälpa mina klienter ytterligare med sina fysiska besvär och mål utbildade jag mig till personlig tränare. Därefter utbildade jag mig till samtalsterapeut för att även kunna förbättra människors mentala hälsa.

Kostnadsfri PT timme

Just nu bjuder Jonathan på ett kostnadsfritt PT tillfälle, där du kommer att få hjälp med hur du ska göra för att bli fysiskt och mentalt starkare. För att boka detta kan du kontakta Jonathan direkt på: 0735-002808 eller kolla lediga tider hos oss i receptionen så bokar vi in dig.

Passa på att få hjälp att göra 2023 till ditt starkaste år hitills!

PT Grupper/Kurser

Nedan följer en sammanfattning på grupperna & kurserna Jonathan kommer hålla under våren. För mer specifik information se vår hemsida under “kurser” eller kontakta receptionen.

PT grupp med fokus löpning

Oavsett om du vill kunna 5km, 10, eller 21 km, är det här en träningsgrupp för dig. Vi tar sikte mot Varvetveckan i början av maj där flera lopp har sitt startskott. Under 14 veckor med start vecka 6 fram till vecka 19 kommer du att få hjälp och stöttning så att du kan klara av den distansen som du siktar på. 

Vi kommer att träffas 1-2 gånger i veckan som grupp där vi kommer stegra träningen successivt så att du får en bra utveckling i din träning och undviker skador. På de gemensamma passen kommer du även få tips på verktyg och strategier för att förbättra din kost, återhämtning och hur du ska göra för att träna mentalt. 6-8 deltagare.

Kostnad: 3960 (180 kr/tillfälle) Går att delbetala.Här finns det möjlighet att köpa till pt-timmar till rabatterat pris, för mer info se “kurser” på hemsidan eller kontakta receptionen.  

Bokning: Jonathan@helahalsan.com / 0735-002808 eller via receptionen.

Kurs: Stresshantering & Energipåfyllning

Vill du ha mer energi efter jobbet och bli bättre på att hantera stress?
Då är det här något för dig!

Från 20/2 och 15 veckor framåt kommer vi att träffas en gång i veckan där du får lära dig verktyg och strategier så att du kan bli piggare både fysiskt, mentalt och bli bättre på att hantera stressen i vardagen.
På det här sättet kommer du att kunna få mer tid och energi till det du uppskattar i livet. Träffarna kommer att ha inslag av fysisk och mental träning samt teoretiska delar.

Pris: 2700 kr, går att delbetala 2 ggr.

Må gott!

Med vänliga hälsningar, 
Hela Hälsan