Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg
Yoga för truama

Workshop – Yoga för trauma

december 17, 2018

Titta upp. Ja, just nu när du läser dessa rader. Ser du människor runt om kring dig? Titta noga på dem och kom ihåg, du kan aldrig se på världen som de gör, och du kan aldrig veta vilka historier de bär på. Men en sak är säker. De bär på minst lika mycket trauman som du, och de har kämpat eller kommer att kämpa minst lika mycket som du för att övervinna dem.

Yoga för trauma är ett yogiskt synsätt på människan, med syftet att förstå vad det betyder att leva med trauma varje dag, vad det har för konsekvenser för en människas biologi och spiritualitet. Genom teorier, olika frågor och övningar bjuder jag in dig att hitta din väg.

Jag heter Edit Szabo och detta är min berättelse.

Biografi

Jag har levt tjugo år I Ungern, tjugo år i Sverige och tre år i USA i New York. Jag är utbildad förskollärare och grundskollärare och har arbetat i skolans värld över 12 år både i Sverige och i Brooklyn, New York.

Jag är RYT® 500 yogalärare inom ISHTA-traditionen med bland annat lärarna Alain Finger, Sarah Platt Finger och Mona Anand. Min bok Yoga för trauma är en skildring på hur jag och min överaktiva traumakropp tog mig genom livet och hur yoga blev en slutdestination i min läkning. Min historia är en av många, men den är värd att lyssna på.

Under workshopen kommer jag att:

✓  Prata om obalanser som trauma kan skapa i kroppen.

✓  Berätta vad trauma gav för konsekvenser i min vardag.

✓  Visa hur yoga var ett alternativ för mig att läka.

Under workshoppen kommer vi att:

✓  Röra på oss

✓  Andas tillsammans

✓  Försöka förstå hur vi kan skapa en säker plats i oss

Information & Bokning

När: Fredag den 28/12

Tid: 17.00 – 19.00

Kostnad: Gratis!

Var: Hela Hälsan

Kursledare: Edit Szabo

Bokning: Sker via Hela Hälsan, antigen på plats eller via mail och telefon.

 

Välkommen!