unspecified

Om oss

Instruktörer sökes!

Som gruppträningsinstruktör på Hela Hälsan förväntar vi oss att du har ett eget glödande intresse för träning och att du tycker om att förmedla rörelseglädje och inspirera människor till att röra på sig. Vi vill att du är en person som är glad, utåtriktad, tycker om att utmana dig själv och stå i centrum. Det vi framförallt söker är instruktörer i bodypump, zumba och cykel. Vi vill verka för att träning och hälsa skall bli en del av din vardag och vi kommer att göra vårt bästa för att du skall känna dig väl omhändertagen.

Skicka in din jobbansökan här: info@helahalsan.com

Kålltorps ” kvartersgym ”

Hela Hälsans träningsanläggning har funnits sedan sommaren 2005. Vi är ett trivsamt gym i Göteborg som präglas av personlig service, kunskap och lyhördhet för våra kunders önskemål och behov. Vårt mål är att Din träning skall kännas glädjefull, utvecklande och utmanande. Anläggningen erbjuder träning för alla. Vi vill att våra medlemmar skall se Hela Hälsan som en mötesplats där inte enbart träningen står i fokus. Vi vill verka för att träning och hälsa skall bli en del av din vardag och vi kommer att göra det bästa för att du som medlem skall känna dig väl omhändertagen.

Vision

Vi vill verka för att träning och hälsa skall bli en del av din vardag och vi kommer att göra vårt bästa för att du skall känna dig väl omhändertagen.