Personlig träning – Hela Hälsan

Personlig träning

Få hjälp att nå dina mål! Vill du ändra hållningen, öka balansen, gå upp eller ner i vikt, lära dig att äta och träna rätt? Då vägleder våra personliga tränare dig!

Hela Hälsan har flera duktiga och välutbildade personliga tränare som hjälper dig att nå dina mål. Läs mer om oss och hur du bokar dig nedan.

Hur bokar jag personlig träning?

För att boka en personlig träning kontakta tränaren i fråga genom mail eller sms. Skulle du inte få kontakt med någon av våra tränare ber vi dig att kontakta receptionen så hjälper vi dig vidare.

Jonathan Mathiasson

Jag har hjälpt människor förbättra sin fysiska och mentala hälsa sedan 2013 då jag började arbeta som massör. För att kunna hjälpa mina klienter ytterligare med sina fysiska besvär och mål utbildade jag mig till personlig tränare och därefter till samtalsterapeut för att kunna coacha dem och hantera olika tankar och känslor som står i vägen för att de ska kunna ta sig dit de vill.

Jag har en bred erfarenhet då jag genom åren har  jobbat med klienter som haft diffus långtidssmärta, stressrelaterad ohälsa samt hjälpt flera idrottslag med fysiska och mentala träning före och under säsong.

För att kunna göra ett så bra jobb som möjligt med mina klienter ser jag till hela människan då vägen till att kunna förbättra sin hälsa sällan är kopplat till en sak eller ett område.

Boka mig på: Jonathan@helahalsan.com

Med vänlig hälsning, Jonathan

Personlig tränare - Kristin

Kristin Johansson

Alla kan börja träna, men att lära sig hur man ska träna för att uppnå rätt resultat och förebygga skador, kräver lite mer.

Kunskap, engagemang, glädje och utveckling är mina ledord som personlig tränare. Min träningsprincip bygger på att alla är olika med varierande förutsättningar och mål, därmed ska träningen anpassas efter varje individ. 

Med mig som stöd vid din sida kommer du att få ut maximalt av din träning, där kvalitet går före kvantitet. Tillsammans jobbar vi mot dina mål och ska också ha kul på vägen! Man orkar alltid lite mer när man blir pushad av någon!

Med en bakgrund som professionell dansare har jag erfarenhet av motivation, målsättning, kreativitet, misslyckanden, skador och framgång. Förutom dans, tycker jag också om att träna luftakrobatik, yoga och styrketräning. 

Vill du t.ex. komma igång att träna, förbättra din hälsa, gå ner eller upp i vikt, optimera dina träningsresultat, bli rörligare, få bättre kroppshållning, lära dig rätt teknik, träna efter skada eller har något annat mål – tveka inte att höra av dig! 

Utbildning
 • Lic. Personlig tränare
 • Dipl. Massör
 • Yogainstruktör
 • Professionell dansare
Boka mig på: kristin@helahalsan.com

Med vänlig hälsning, Kristin

Sanna Petersson

Behöver du hjälp med träning, motivation eller teknik? Jag är utbildad personlig tränare och legitimerad fysioterapeut. Jag har gått vidareutbildningar inom konditionsträning för prestation, smärta, behandling (akupunktur), rörelseanalys samt behandlingsmetoder som massage, triggerpunktsbehandling och fasciarelease.

Vi jobbar med målsättningar utifrån dina behov. Träning ska vara något som händer kontinuerligt för ett hälsosamt mående, att du känner dig stark och mår bra.

Som trebarnsmamma har jag även själv gått igenom resan att hitta tillbaka till träningen efter en stor förändring.

Det är viktigt att skräddarsy träningen efter dina behov och din målsättning.

Kontakta mig om du är intresserad av PT-grupp eller individuell coachning.

Mail: Sannasophie@hotmail.com
Tele: 0708335347

Utbildning:

 • Personlig tränare
 • Fysioterapeut
 • Utbildad Dansare Balettakademi och kulturamas danslinje.
 • Diplomerad massör
 • Diplomerad triggerpunktsbehandling
 • Fascia release behandling
 • Yoga lärare RYT 400, Hatha, Vinyasa, Global, Yin och Yoga Nidra
 • Gruppträningsinstruktör inom styrka, cykel, dans, löpning, bålstabilitet, senior, mama, intervall, cirkelträning mm.

Vill du inte missa våra erbjudande? Följ oss på sociala medier eller kontakta oss redan idag.