Fysioterapeut Hela Hälsan

Fysioterapi | Hans-Erik Ekelund

Om mig

Efter att ha jobbat som privatpraktiserande fysioterapeut i Oslo i 9 år så har jag nu flyttat tillbaka till Göteborg för att starta en fysioterapi praktik här. Jag är nu verksam här på andra våningen i Hela Hälsans lokaler på Torpagatan 8 i Munkebäck. Här har jag ett eget stort behandlingsrum och tillgång till ett välutrustat gym/träningslokal.

Behandlingar

Jag behandlar: Smärtor och stelhet i kroppens leder och muskler så som rygg/nackbesvär, huvudvärk, yrsel och illamående relaterat till nacken. Axelsmärta, höftbesvär, knäsmärtor, tennis och golfarmbåge samt andra seninflammationer, fot och ankelsmärta.

Arbetssätt

Jag utformar tidigt i behandlingen ett individuellt anpassat träningsprogram för att få snabbast möjliga resultat. Jag ser dig som en ”hel” människa där fysik och psyke hänger ihop. Det finns ofta många grunder till att smärta och skador uppstår, en ofta förekommande faktor är stress.

 

Metoder

Metoder jag använder vid behandling är: Triggerpunktsbehandling, mobilisering av leder, bindvävsterapi, stötvågsbehandling, akupunktur, träning och massage.

Jag tar mig god tid till undersökning och behandling för att fastställa rätt orsak till smärtorna och därefter ge relevant behandling.

Kontakt

Tele: 0720-254202

Läs mer om Hans-Erik på hans hemsida: www.ekelundfysioterapi.se

Priser

Tid: 30 – 45 minuter

Pris: 100 kr

Högkostnadskort gäller.

Vill du inte missa våra erbjudande? Följ oss på sociala medier eller kontakta oss redan idag.