Hela Hälsan personal

Om oss

Hela Hälsans träningsanläggning har funnits sedan sommaren 2005 och startades av Stefan Bergstrand och Maria Remnesjö. Vi är strävar efter att vara ett trivsamt gym i Göteborg som präglas av personlig service, kunskap och lyhördhet för våra kunders önskemål och behov.

Vi vill att våra medlemmar skall se Hela Hälsan som en mötesplats där inte enbart träningen står i fokus. Vi vill verka för att träning och hälsa skall bli en del av din vardag och vi kommer att göra det bästa för att du som medlem skall känna dig väl omhändertagen.

Vårt mål är att träning skall kännas glädjefull, utvecklande och utmanande för alla. Hela Hälsan vill vara det bästa alternativet inom träning och hälsa.

Jobba hos oss

Hela Hälsan söker alltid efter nya engagerade och tränings intresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration. 

Har du som sökande nya förslag om tjänster som Hela Hälsan kan erbjuda i framtiden så lyssnar vi gladeligen på dessa. Det kan vara allt ifrån nya gruppträningspass till andra roliga träningsformer.

Är du intresserad av att jobba hos oss, besök receptionen eller skicka ett mail till linnea@helahalsan.com

Vill du inte missa våra erbjudande? Följ oss på sociala medier eller kontakta oss för mer info.