Träning

Hela Hälsan vill verka för att träning och hälsa skall bli en del av din vardag. Vi kommer att göra det bästa för att du som medlem och ny kund skall känna dig väl omhändertagen. Vårt mål är att träning skall kännas glädjefull, utvecklande och utmanande för alla.

Vi har ett brett träningsutbud med alltifrån roliga gruppträningspass som zumba, yoga och MRL till duktiga personliga tränare som kan hjälpa dig nå dina mål. Hoppas vi ses på Hela Hälsan!

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag

Hela Hälsan tar givetvis emot friskvårdsbidrag. Bidraget kan du använda till att köpa träningskort, personlig träning, kurser och behandlingar. Läs mer här

Ge bort ett presentkort

Ska du ge köpa en julklapp eller födelsedagspresent? Köp ett presentkort hos oss. Presentkortet går att använda till alla våra olika träningsformer, tjänster och produkter. Har du några ytterligare frågor, kontakta receptionen så hjälper vi dig! Läs mer här

Gruppträning

Kom och upplev gruppkänslan på Hela Hälsan. Vi har ett brett utbud av pass för alla som t.ex. zumba, yoga, cykel, core och MRL. Är du ännu inte medlem? Vi erbjuder alla nya kunder en prova på vecka, helt gratis. 

gym

Gym

Hela Hälsan har ett stort och rymligt gym med maskiner, fria vikter, kondition och stretch avdelning. Tränar du bara gym? Vi har rabatterade priser för dig som bara är i gymmet.

prova

Prova på träning

För alla nya kunder erbjuder vi en prova på vecka. Under prova på perioden kan du gymma, gå på obegränsat med gruppträningspass eller boka dig för en gymintroduktion.

Personlig träning

Hela Hälsan har flera duktiga och välutbildade personliga tränare som hjälper dig att nå dina mål. Vill du ändra hållningen, öka balansen, gå upp eller ner i vikt, lära dig att äta och träna rätt? Då vägleder våra personliga tränare dig!

seniorträning

Seniorträning

Är du 60+ eller förtidspensionär? Vi har en rad olika gruppträningspass för dig. Träning sker på dagtid och efter bjuds det på kaffefika och förhoppningsvis lite gott snack. Rabatterade priser på våra seniorkort!

Vill du inte missa våra erbjudande? Följ oss på sociala medier eller kontakta oss redan idag.