Behandling | Medial rådgivning

Maria Remnesjö

Vid medial rådgivning fokuserar vi på dig och tittar på dina möjligheter och styrkor.

Vi tar hjälp av andevärlden för att förstå det som händer i ditt liv och hur du kan använda dina inre resurser så att du lättare kan hitta din livsväg och syftet med ditt jordeliv.

Om du vill tittar vi lite på ditt tidigare liv för att du skall bättre förstå varför vissa saker upplevs som svåra och jobbiga, vad är dina hinder? Vad är det du behöver släppa taget om för att kunna gå vidare? Känna dig starkare och få mer tillgång till din intuition, själens röst samt lyssna mer på ditt hjärta.

Har du frågor som du vill ha svar på så ställer vi dem till andevärlden. Ibland använder jag healing kort för att se vilka budskap de kommer med.

På måndagar och vissa tisdagar jobbar jag i Göteborg, Olbersgatan 12. Onsdag till Söndag finns jag i Alingsås kungsgatan 26.

Utbildning

Mitt namn är Maria Remnesjö och jag är diplomerad medium. Utbildad av Andreas Hindström som arbetar som spiritualistisk präst, medium och lärare. Utöver det är jag även kinesiolog, massör, qi gong instruktör och meditationslärare i de ”20 stegen”. 

Info & bokning

Pris: 800 kr

Tid: 60 – 75 min

Bokning: Du bokar dig via epost maria@helahalsan.com
eller sms 0733-959511.

Varmt välkommen – Maria Remnesjö