Gym i Göteborg helt utan startavgifter!

Facebook - Gym i Göteborg
Personal

Gratis PT för befintliga och nya medlemmar!

oktober 14, 2023

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande exklusivt för alla våra befintliga och nya medlemmar – gratis personlig träning!

Vårt mål är att få fler människor att upptäcka glädjen i träning, samtidigt som vi säkerställer att varje medlem tränar på rätt sätt och når sina individuella mål.

Med vår gratis personliga träning får du en skräddarsydd träningsplan som passar just dig. Våra tränare kommer att analysera dina mål, utvärdera din nuvarande nivå och skapa ett program som optimerar dina resultat. 

Obs. Erbjudandet gäller ej 10-klippkort. 

Befintliga medlemmar

Vill du som befintlig medlem boka en gratis personlig träning ber vi dig kontakta receptionen eller fylla i formuläret nedanför så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Nya medlemmar

Är du i tankarna att bli medlem hos oss men ännu inte köpt ett träningskort? Besök oss då i receptionen, köp ditt träningskort och säg att du vill boka upp dig på en gratis personlig träning. Missade du att boka dig på en gratis personlig träning när du köpte ditt träningskort – fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Fyll formuläret nedanför och boka en gratis personlig träning – varmt välkommen! 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.